وبلاگ شخصی دکتر امیدی

مهندسی عمران و سرمایه گذاری دربازارهای مالی

وبلاگ شخصی دکتر امیدی

مهندسی عمران و سرمایه گذاری دربازارهای مالی

کارنامه اولیه آزمون ارشد عمران 92

دیروز کارنامه و رتبه های آزمون کارشناسی ارشد بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت یکسری از این کارنامه ها و رتبه های مربوز به سال 92 را در یک فایل جمع آوری کرده ام که میتواند دید مناسبی جهت نحوه مطالعه و آثار آن روی رتبه به داوطلبین بدهد.

میتوانید از لینک زیر آن را دانلود نمایید 


دانلود تعدادی ازنتایج کارنامه های آزمون کارشناسی ارشد عمران سال 92 (مرتب شده بر اساس رتبه)

نظرات 14 + ارسال نظر
علی چهارشنبه 23 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 10:21 ب.ظ

lمروز کنکور دادم کنکور امسال واقعا غیر استاندارد و افتضاح بود سیالات و هیدرولیک خاک پی و زبان همگی سخت بودن فولاد و بتن هم همین طور در مجموع اکثر بچه های توی سالن در هر درس 5 تا 6 سوال رو جواب داده بودن واقعا نمیدونم با خودشون چه فکری میکنن با این طرح سوال...نسبت به سال قبل دقیقا 5 برابر سخت تر بود

نگران نباشید چون کنکور رقابتی است و برای همه شرایط یکسان است اگر برای همه سوالات سخت بوده باشد پس به نسبت ممکن است امسال با درصدهای خیلی کم رتبه خوبی هم بیاورید ، بنابراین سخت یا آسان در رتبه شخص خیلی اثرگذار نیست

hossein جمعه 11 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 03:03 ب.ظ

merci az zahamatetun.vali kash k karnemahaye digei mizashtin .ina to ketabche rahnemaye arshade seri omran hastesh.bazam tashakor mikonam chon bazia oun ketabche ro nadaran.

اولین بار این ها توسط خود بنده و این وبلاگ تهیه شده و متاسفانه اون کتابچه بدون ذکر منبع کچی برداری کرده ..اما مهم اینه که برای دانشجویان مفید باشه..

masoud چهارشنبه 4 دی‌ماه سال 1392 ساعت 10:27 ب.ظ

سلام استاد ببخشید خواستم بپرسم بجز دانشگاه صنعتی اصفهان ; دانشگاه جامع اصفهان هم گرایش فوق داره ؟ و اگه داره اطلاع دارید چه گرایش هاییش خوبه ؟

اطلاع ندارم باید به آخرین دفترچه سنجش مراجعه کنید

سهیل دوشنبه 25 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 07:07 ب.ظ

سلام استاد
در این ریز نمرات و میانگین ها چرا میانگین 26.1 رتبه ی 961 کسب کرده در صورتی که مثلا میانگین 24.9 رتبه ی 786 کسب کرده ؟
موارد مشابه این خیلی زیاده . یعنی اینا سهمیه داشتن که اینطور شدن ؟
کلا با میانگین 25-26 رتبه چند میشه ؟

کلا این مورد قابل پیش بینی نیست و هر سال هر میانگین میتواند رتبه متفاوتی را نتیجه دهد . در واقع میانگین و رتبه وابسته به سطح شرکت کنندگان و سطح آزمون دارد

سلام سه‌شنبه 7 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 02:11 ب.ظ

سلام استاد

استاد ییخشید دانشگاه شیراز در گزایش سازه بهتره یا دانشگاه تبریز ؟؟

صنعتی اصفهان نسبت به دوتای بالا چی ؟

ممنون

روز به روز اختلاف بین دانشگاهها و رشته ها و گرایشها کمتر میشود و مانند سابق تعیین کننده نیست ..چه بسیار افرادی از دوستان را میشناسم که از دانشگاههای نامدار فارغ التحصیل شده و اصلا موفق نبوده اند و همینک سرگردانند و چه بسیار دوستانی که از موسسات و دانشگاههای کوچک بیرون آمده اند و همینک در پروژه های بزرگی مشغول خدمت هستند..
با توجه به مشاهدات اخیرم اصولا دیگر اعتقادی به بالا و پایین بودن دانشگاهها و گرایشها ندارم و بهتر و بدتر بودن را در خود شخص میبینم..

دانشجو دوشنبه 30 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 11:19 ب.ظ

سلام استاد ای کاش در کارنامه هایی که در وبلاگ قرار دادین معدل هم قید میشد تا دید بهتری نسبت به این درصدا و تاثیر معدل پیدا کنیم

تاثیر معدل نسبت به دروس تقریبا ناچیزه

behnam یکشنبه 29 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 12:01 ب.ظ

سلام استاد خسته نباشید
ببخشید میخواستم از شما بپرسم که اطلاعاتی در مورد دانشگاههای زنجان،اراک،رازی و کردستان دارید؟منظورم اینکه این دانشگاهها تو گرایشهای سازه،خاک و زلزله کدامیک در اولویت هستند ودر کل از لحاظ بار علمی در این سه گرایش از نظر شما ترتیب آنها به چه صورت است؟
عذرخواهی میکنم که سوالم طولانی شد.ممنون میشم اگه تو این زمینه هم مرا راهنمایی بفرمایید.با تشکر

خیلی اطلاعات دقیقی ندارم اما به عقیده من اولویت رو به ترتیب زیر بذارید:
اراک- کردستان - رازی کرمانشاه و زنجان

behnam پنج‌شنبه 26 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 09:44 ب.ظ

با عرض سلام وتشکر بابت پاسخ جامعی که ارائه دادید،جسارتاً یک سوال دیگر داشتم و آن اینکه دانشگاه بوعلی در هر دو گرایش سازه و خاک مقطع دکتری نیز دارد؟با تشکر

بله -در خاک که تا بحال سه دوره گرفته و در سازه از امسال دانشجوی دکتری میگیرد.

behnam چهارشنبه 25 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 07:26 ب.ظ

با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید استاد رتبه من 1204 شده و معدل موثرم هم 16.11 هستش حالا با توجه به اینکه من بیشتر مایلم در گرایش های سازه ، خاک و زلزله ادامه تحصیل بدهم به نظر در کدام یک از دانشگاهها میتوانم قبول شوم(بهینه ترین گزینه ها کدامند)؟در ادامه چند نکته و سوال را مطرح میکنم شاید در راهنمایی شما کمک کننده باد:
1-اگر خدا بخواهد قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را هم دارم.
2-غیر از شبانه همدان تمایل به شبانه شهرهای دیگر ندارم.
3-اگر احتمال قبولی در دانشگاه بوعلی باشد به نظر شما خاک را اول انتخاب کنم یا سازه را؟
4-نظر شما در مورد سازه و خاک دانشگاه ملایر چیست؟
در انتها از اینکه مزاحم وقت شما شدم صمیمانه عذرخواهی میکنم و پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم.

با توجه به رتبه شما به نظر میرسد بهترین گزینه شهرهای اصفهان- تبریز و همدان باشد.
بله احتمال قبولی در همدان بالاست .. رشته خاک و پی دربوعلی از سابقه زیاد و پشتوانه تحقیقاتی قوی برخوردار است و نسبتا در خاک در کشور حرفهایی برای گفتن دارد ..به نسبه سازه بو علی رشته جوانتری است و امکانات آژمایشگاهی کمتری دارد اما بازار کار همدان در زمینه ژئوتکنیک اشباع شده و با این رشته نمیتوانید کار کنید در عوض رشته سازه در همدان کمی از لحاظ کاری وضعش مناسبتر است. حال با این تفاصیل بستگی به نظر خودتان دارد که کدام را انتخاب کنید.
دانشگاه ملایر دانشگاه خوبی است اما هنوز در حال تجربه است و کمی زمان میبرد تا به سمت پختگی و رقابت با دانشگاههای بزرگتر برود اما آینده درخشانی دارد.
موفق باشید

...... سه‌شنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 12:08 ق.ظ

استاد ولی ما تا 10000 هم شنیده بودیم بچه ها اومده بودن ..:(

بله امکانش هست چون معمولا ظرفیت دانشگاههای غیر انتفاعی خالی میمونه ..در صورت عدم انتخاب یک دانشگاه توسط داوطلبان رتبه آخر کنکور هم میتواند وارد آن موسسه یا دانشگاه شود.

[ بدون نام ] دوشنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 11:47 ب.ظ

ﺳﻼﻡ اﺳﺘﺎﺩ.
ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﺭاﺯﻱ ﺳﺎﺯﻩ ﻳﺎ ﺧﺎﻙ چ ﺭﺗﺒﻪ اﻱ ﻣﻴﺨﻮاﺩ?

البته چون عوامل موثر در قبولی در رشته و شهر خاص بسیار متعدده پیش بینی این موارد بسیار مشکله چون بستگی داره که مثلا دانشگاه رازی توسط چه افرادی و با چه رتبه هایی انتخاب بشه یعنی ممکنه شخصی با رتبه 500 هم بخاطر اینکه میخواد کرمانشاه باشه این مورد جزو انتخابای اولش باشه ..ولی حدودا تا 2500 تقریبا امکانش باید بالا باشه .

.... دوشنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 09:46 ب.ظ

استاد در جریان هستید که عمران توسعه پارسال تا چه رتبه ای گرفته ؟

با توجه به جدولی که تهیه کردم فکر میکنم تا حدود 3500 میتوانید امیدوار باشید.

دانشجو دوشنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 07:13 ب.ظ

استاد از پاسخ جامع وکاملی که دادین ممنونم

دانشجو دوشنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 11:51 ق.ظ

سلام استاد میشه راجع به حق امضا توضیح بدین من کارشناسی ناپیوسته بودم نمیدونم که من هم حق امضا دارم یانه ؟حالا برای انتخاب رشته ارشد نمیدونم فقط باید سازه رو انتخاب کنم یا گرایشا دیگه هم حق امضا دارن .واین که حق امضا انقدر ارزش داره که یه سال دیگه درس بخونم؟ممنون میشم راهنماییم کنید

اینکه شما مجاز به دریافت پروانه اشتغال مهندسی طراحی و نظارت هستید یا نه را باید از نظام مهندسی استان خودتون بپرسیدحالا هرجا که هستید همدان یا شهرهای دیگه ..
معمولا مهندسین عمران 3 سال پس از فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی یا 2 سال پس از مقطع ارشد میتونند در آزمون دریافت پروانه اشتغال به کار طراحی و نظارت (امتحان برای دو گرایش مجزاست) شرکت کنند و در صورت احراز نمره لازم پروانه درجه 3 را کسب میکنند که میتواند در گرایش طراحی تنها یا نظارت تنها و یا هردو با هم باشد.
دارندگان پروانه پایه 3 هر سال یک سهمیه خاص دارند (حدود مثلا 6000 متر) که میتوانند با استفاده از آن نسبت به نظارت ساختمانهای تا 4.5 طبقه و طراحی ساختمانهای 3.5 طبقه اقدام کنند و به ازای هر متر طراحی و نظارت حدود 3000 تومان دریافت کنند. اگر فقط نظارت یا طراحی باشد مبلغ نصف میشود.
اما مشکل اصلی این است که اولا همه سهمیه هر سال باز نمیشود دوما در صورت تازه کار بودن و عدم آشنایی با دفاتر مهندسی پیدا کردن ساختمان جهت طراحی و نظارت مشکل است سوما در صورت اقدام از طریق دفاتر مهندسی تقریبا نیمی از پول توسط دفتر برداشته میشود
با این حساب یک پایه 3 میتواند روی درآمد حدود 6 تا 7 میلیون در سال حساب کند.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد